Body contouren

SPA RF (RadioFrequency) Radiogolven tegen rimpels, een onzuivere- en gevoelige huid, littekens, striae, cellulite en vet verwijderen.

Of je nu slank, dik, jong of oud, man of vrouw bent, vrijwel niemand ontkomt op den duur aan de vorming van vet-rolletjes zoals: buikje love-handles benen en boven armen, cellulite, striae of een verslapte huid. Voor huidverslapping van bijvoorbeeld de wangen en kaaklijn (hamsterwangen) of de hals is SPA RF (RadioFrequency) zeer geschikt!

Pijnloos, vergelijkbaar met een “hot stone” massage
De Spa RF™ verbetert de huidelasticiteit en -textuur door middel van een exclusieve IN-motion™ technologie. De IN-motion™ technologie verzekert van een snelle, veilige en vrijwel pijnloze ervaring. U kunt het vergelijken met de behandeling van een comfortabele “hot stone” massage.
Het bereiken van een steviger gezicht, mooier gevormde taille en verbeterde cellulitis en striae verschijning met Spa RF! Verstevig uw huid met, Spa RF diepe warmte bereikt onder de huid om de onderliggende collageen en de groei van collageen te stimuleren. Deze doelgerichte hitte verbetert ook de buik, dijen en lift de billen door krimpende omringende vetcellen, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verminderen van vocht.

SPA RF (RadioFrequency) VOOR FIGUURCORRECTIE & HUIDVERSTRAKKING
Shine SkinCare heeft hét wonderwapen tegen vet, cellulite, striae en huidverslapping, de SPA RF (RadioFequency)! Zowel voor vrouwen als mannen, voor body & face. Shine SkinCare ontdekte een revolutionaire nieuwe technologie die de strijd aangaat met vet, verslapte huid, rimpels, een buikje, 'love handles', striae en cellulite. De methode is door middel van RF (RadioFrequency) vandaar de naam Spa RF. Het effect is dan ook weergaloos! Raakt u het vet in de probleemzones –heupen, buik, rond de middel, 'love handles', boven benen - niet kwijt?

WILT U EINDELIJK VAN DIE VERVELENDE VET-ROLLETJES AF?
DAN IS SPA RF IDEAAL VOOR U!
Met behulp van medische radiogolven pakt SPA RF problemen als verslapte huid, vervagende gezichtscontouren, cellulitis en rimpels doeltreffend aan. De SPA RF is een RadioFrequent apparaat waarmee op niet-invasieve wijze, dus zónder operaties of het insteken van canules, vet en cellulitis verwijderd kunnen worden. Zonder pijn, zonder herstelperiode en voor een fractie van de kosten van een liposuctie. Tegelijkertijd geeft een behandeling met de SPA RF een opvallende huidegalisatie, verwijdering van vet, cellulite & striae en een huidverstrakking. Zonder pijnlijke ingreep, zonder herstelperiode en zonder hoge kosten.

   

FOTO VOOR                                           FOTO NA 6 BEHANDELINGEN EN
                                                                  16 CM IN OMTREK VERMINDERD

VET- STRIAE & CELLULITE VERWIJDEREN, TEVENS HUIDVERSTRAKKING       
Vet op de buik en een sinaasappelhuid zijn misschien wel de lastigste vetproblemen om zelf aan te pakken. De SPA RF behandeling maakt het mogelijk om ook op deze probleemzones vet te verwijderen en tevens uw huid te verstrakken. Zo worden die platte buik en strakke benen ook voor u mogelijk!

VOOR MANNEN EN VROUWEN EN VOOR ELK HUIDTYPE
SPA RF maakt geen onderscheid tussen behandeling voor mannen en vrouwen! Iedereen die verlost wil worden van een buikje, ‘love-handles’ of huidverslapping, kan met deze revolutionaire methode worden geholpen.

Door middel van een uitgebreide intake en analyse brengt Shine SkinCare uw wensen en mogelijkheden duidelijk in kaart. Zo wordt de inzet van SPA RF en onze specialisten alleen maar doeltreffender.

Accent your Body @ Shine SkinCare Best.

SPA RF BIEDT OPLOSSINGEN VOOR O.A. :  BODY & FACE                                                   

    
HUIDVERSLAPPING

SPA RF IS IDEAAL VOOR:

REVOLUTIONAIR & DOELTREFFEND:

DE WERKING
De werking van de SPA RF is door middel van Medische Radiogolven die de vetcellen als het ware wegsmelten. De behandeling beperkt zich daarom tot de gebieden waar het probleem aanwezig is. In combinatie met het drinken van twee liter water per dag wordt het vet zo via de lymfe effectief afgevoerd. De behandeling is nagenoeg pijnloos. 

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor SPA RF (RadioFrequency). Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

Wil je naast de SPA RF behandelingen een gezond gewicht?        
Maak een afspraak met onze Diëtist

WILT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?       

NEEM CONTACT OP MET:                     SHINE SKINCARE 
OF STUUR EEN MAIL NAAR:        INFO@SHINESKINCARE.NL


https://www.facebook.com/shineskincare.nl
https://www.facebook.com/accentyourbodybest