SPA RF Cellulite verwijderen                       .

Of u nu slank, dik, jong of oud bent, vrijwel geen enkele vrouw ontkomt op den duur aan de vorming van cellulite.

De Spa RF is een uiterst doeltreffende aanpak van plaatselijke vetophopingen, cellullite en verslapte huid. Dit gebeurt zónder snijden, of het insteken van naalden of canules.
De methode bijd Shine SkinCare is pijnloos en er komt geen herstelperiode aan te pas. Bovendien laten behandelingen met  Spa Rf een prachtige egalisatie en verstrakking van de huid zien. 
Hoewel er talloze behandelmethoden tegen deze indicaties op de markt zijn, is er maar zelden één zo effectief gebleken als deze revolutionaire nieuwe technologie! 
Cellulite is een abnormale vetbindweefselophoping van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in adipocyten (vetcellen in de onderhuid) en vormen zich daaromheen vochtblaasjes.
Dankzij moderne apparatuur met de Spa RF, is cellulite goed te behandelen.

                 
DE WERKING VAN DE SPA RF 
De behandeling van Shine SkinCare maakt gebruik van warmtetherapie door middel van onschadelijke Medische Radiogolven (RadioFrequency) met de Spa RF. De huid wordt op 2 centimeter diepte tot 41 graden Celsius opgewarmd, waardoor het opgeslagen vet in de vetcellen wordt verweekt en afgestaan aan het omliggende weefsel, waarna het wordt afgevoerd en uitgescheiden via de uitscheidingsorganen. Water drinken is hiervoor van essentieel belang, 2 tot 3 liter per dag. Bij een dergelijke temperatuur wordt de huid aangezet tot de aanmaak van collageen, waardoor deze verstrakt en egaliseert. Bovendien verbetert de bloedsomloop en worden opgestapelde en ingekapselde toxines afgevoerd. De huid verliest zijn vale teint gaat hij weer stralen. Lichaams-scontouren worden weer duidelijk zichtbaar,  de huid wordt mooi egaal en de cellulite verdwijnt. 

SPA RF (ACCENT XL) BEHANDELING IS OOK GESCHIKT VOOR:

Gezicht: Rimpels, fijne lijntjes, verslapte huid van de kaaklijn en de onderkin. 
Lichaam: Plaatselijke vetophopingen op buik, billen, lovehandles en dijbenen (zadeltassen). 
Cellulite:  De gemiddelde afname van het behandelde gebied is 2 - 7 cm.        
Striae: Ten gevolge van zwangerschap, groei en toename van lichaamsgewicht. 
Verslapte huid:  o.a. Hals, bovenarmen, bovenbenen, buik en billen.

AANTAL BEHANDELINGEN MET DE Spa RF (ACCENT XL)
In de regel zijn er 6 tot 12 behandelingen, gepland om de twee weken, noodzakelijk om tot prachtige resultaten te komen. Meteen na de behandeling is er al een verbetering te zien, maar de behandeling werkt nog 6 maanden door, waardoor het eindresultaat pas 6 maanden na de laatste behandeling wordt beoordeeld. Daarom wordt er dan pas een afspraak gemaakt voor een evaluatiegesprek, waarna in onderling overleg eventuele vervolgbehandelingen worden gepland. 

Spa RF is goedgekeurd door de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie en heeft een *FDA-keurmerk. Dat betekent dat de methode op de eerste plaats volkomen veilig is én bewezen effectief.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Spa RF behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL


*FDA is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toeziet op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.