Face 

Elke  behandeling begint met het tranquillity welkomstritueel waardoor de zintuigen worden geprikkeld en u van top tot teen ontspannen de behandeling start. Hierdoor hebben de actieve ingrediënten een diepere werking op de huid. Het tranquillity welkomstritueel maakt de behandeling van
[ comfort zone ] tot een onvergetelijke ervaring. 
     

  
 

ESSENCE
Heerlijke ontspannende complete gelaatsbehandeling waarin uw huid gereinigd en gescrubt wordt. Uw gezicht, hals & decolleté worden gemasseerd d.m.v. een masker aangepast op uw huidtype. Er wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidtype.

BALANCE
Gezichtsbehandeling met zowel een oppervlaktereiniging als dieptereiniging. Epileren van de wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden. Uw gezicht hals & decolleté zal gemasseerd worden en tijdens het masker met een speciaal supplement worden uw handen of voeten gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

VITALITY
Exclusieve anti-aging behandeling met liftende, hydraterende, ontspannende en vernieuwende aspecten. Na de oppervlaktereiniging volgt afhankelijk van het huidtype een dieptereiniging met cel vernieuwende fruitzuren zodat fijne lijntjes, acne, rimpels en een vale huid verminderen. Het gebruik van collageen en hyaluronzuur heeft een uitzonderlijke opvullende werking op de rimpeltjes. Een heerlijke ontspannende massage van gezicht, hals en decolleté, deze wordt vervolgd door een exclusief masker met actieve ingrediënten en tijdens het masker ontvangt u een hand of voet massage. Een dagverzorging afgestemd op uw huidtype met een heerlijke kop aromatische kruidenthee sluit deze behandeling perfect af.

SUPREME
Een spectaculaire vernieuwende anti-aging collageenbehandeling. Uw huid wordt intensief en met zuurstof gestimuleerd, met cel vernieuwende fruitzuren wordt de bovenste huidlaag verdund waardoor de actieve ingrediënten van verschillende exclusieve maskers tijdens deze behandeling perfect de huid in kunnen trekken. Het collageenmasker voor uw gezicht heeft een opvullend effect, de eye suprême mask zal vochtophopingen/ verdikkingen rondom de ogen verminderen en een strak aanzicht geven. Ook krijgt uw decolleté een boost door het glorious skin bust mask, voor een egale, hydraterende en stralend decolleté. Tijdens het masker worden de handen verwend.

Specials

EYE SUPREME                                                                                          15 minuten
Deze anti-aging oogbehandeling is ontwikkeld voor de gevoelige en dunne huid rondom ogen.
De behandeling werkt intensief verzorgend, vochtafvoerend en liftend op de huid rondom de ogen.                                                      
     
DECOLETEE  / BUST                                                                                15 minuten
Een liftende en verstevigende behandeling van de buste. Heeft een preventieve anti –aging werking. 

HANDS & FEET                                                                                           15 minuten 
Een revitaliserende spa hand- en /of voetbehandeling om de bloedcirculatie te stimuleren en de handen en voeten diep te voeden. 
 
FOOT SPECIALIST                                                                                      15 minuten
Zachte, rijke voetbehandeling wordt door middel van een voetmassage uitgevoerd, met neem-extract en verse noten van witte thee Blossom, voor een diepe voedende en beschermende werking. De rijke textuur bestrijdt droogte en uitdroging, waardoor de voeten
fluweelzacht worden. Uw vermoeide voeten zullen weer als herboren zijn.                                        

FOOT SPECIALIST PEELING                                                                     15 minuten
Een herstellende peeling behandeling voor uw voeten. De peeling maakt uw voeten zacht en soepel. Verharde plekken en eelt verdwijnen door de behandeling met Foot specialist peeling.

Alle behandelingen worden afgesloten met een anti-aging dag/nachtverzorging.
Terwijl u nageniet van een heerlijk kopje aromatische kruiden thee, informeren
we u graag hoe u uw huid het beste kunt verzorgen voor een blijvend resultaat!.
 

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

  0499 851771