Huidverstrakking    

ZIT JE NIET LEKKER IN JE VEL?
SPA RF (RadioFrequency) is een uiterst doeltreffende aanpak van plaatselijke verslapte huid. Dit gebeurt zonder snijden, of het insteken van naalden of canules. De methode is nagenoeg pijnloos en er komt geen herstelperiode aan te pas. Bovendien laten behandelingen met de SPA RF een prachtige egalisatie en verstrakking van de huid zien. 

Hoewel er talloze behandelmethoden tegen deze indicaties op de markt zijn, is er maar zelden één zo effectief gebleken als deze revolutionaire technologie bij Shine SkinCare!

HOE WERKT DE SPA RF (RadioFrequency)
SPA RF maakt gebruik van warmtetherapie door middel van onschadelijke radiogolven. De huid wordt op 2 centimeter diepte tot 41 graden Celsius opgewarmd, waardoor het opgeslagen vet in de vetcellen wordt verweekt en afgestaan aan het omliggende weefsel, waarna het wordt afgevoerd en uitgescheiden via de uitscheidingsorganen. Bij een dergelijke temperatuur wordt de huid aangezet tot de aanmaak van collageen, waardoor deze verstrakt  en egaliseert. Bovendien verbetert de bloedsomloop en worden opgestapelde en ingekapselde toxines afgevoerd. De huid verliest zijn vale teint gaat hij weer stralen. Lichaams- en gezichtscontouren worden weer duidelijk zichtbaar.

                  VOOR  FOTO'S                 NA FOTO'S
                   

                   

                   

AANTAL BEHANDELINGEN MET DE SPA RF
In de regel zijn er 6 tot 12 behandelingen nodig, gepland om de twee weken, noodzakelijk om tot prachtige resultaten te komen. Meteen na de behandeling is er al een verbetering te zien, maar de behandeling werkt nog 4 tot 6 maanden door, waardoor het eindresultaat pas 6 maanden na de laatste behandeling wordt beoordeeld. Vooraf worden er foto's gemaakt voor uw dossier.

VOOR MANNEN EN VROUWEN
SPA RF maakt geen onderscheid tussen behandeling voor mannen en vrouwen! Iedereen die verlost wil worden van huidverslapping, kan met deze revolutionaire methode worden geholpen bij Shine SkinCare.

Door middel van een uitgebreide intake en analyse brengt Shine SkinCare uw wensen en mogelijkheden duidelijk in kaart, voorafgaand worden er foto's gemaakt voor uw dossier. Zo wordt de inzet van de SPA RF en onze specialisten alleen maar doeltreffend.

VEILIGHEID EN KEURMERK
SPA RF is goedgekeurd door de hoogste Amerikaanse keuringsinstantie en heeft een *FDA-keurmerk . Dat betekent dat de methode op de eerste plaats volkomen veilig is én bewezen effectief.

RERULTAAT
Zoals alles in het leven onderhoud vereist, is dat ook het geval met het menselijk lichaam. Geen enkele behandeling geeft blijvende resultaten en ook deze behandelingen dienen van tijd tot tijd te worden herhaald. U kunt hierbij rekenen op ongeveer 2 onderhoudsbehandelingen per jaar.

Voor en na foto's: na 4 behandelingen, verslapte huid van hals en kaaklijn. 
De werking van de Accent behandeling gaat nog 4 tot 6 maanden door.

               

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit consult bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor SPA RF (RadioFrequency). Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt aanvullende informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie op papier gezet in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR: INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur. Dat gebeurt met onderzoek en regelgeving.