Kalknagels Laseren / Verwijderen    

De Nail 260 ClearChoice Laser-behandeling is dé enige manier om van uw kalknagels af te komen. 
Deze Nail 260 ClearChoice Laser-behandeling heeft zich al vele malen bewezen. Waarschijnlijk heeft u net als vele anderen alle middelen, medicijnen en kuurtjes al geprobeerd zonder enig resultaat. Afhankelijk van de mate waarin uw kalknagels (onychomycosis) besmet zijn, kunt u vanaf nu gemiddeld binnen 3 tot 5 Nail 260 ClearChoice Kalknagel Laser-behandelingen van uw kalk/schimmelnagels af zijn bij Shine SkinCare. Uit onzerzoek blijkt dat tweederde van de Nederlanders kalknagels heeft. In de volksmond worden kalknagels ook wel schimmelnagels genoemd.
Kijk voor de prijzen: Acties

KAN EEN KALKNAGEL KWAAD? 
De nagel kan zo erg verdikt zijn dat hij tegen de schoen drukt en pijn doet. Verder kan een kalknagel een bron van herhaalde schimmelinfecties van de voet zijn of kan een vervormde nagel de huid beschadigen. Door het wondje dat dan kan ontstaan, kan de teen ontstoken raken. Sommige mensen, zoals suikerpatiënten, hebben daar een verhoogde kans op. Wanneer je een schimmelnagel niet behandeld kan de infectie zich uitbreiden tot de matrix van je nagel en kom je er nooit meer vanaf. Ook het besmettingsgevaar is natuurlijk een reden om kalknagels aan te pakken.

WERKWIJZE VAN DE CLEARCHOICE LASER KALKNAGEL BEHANDELING
Tijdens het consult wordt besproken of de behandeling voor u van toepassing is en hoeveel laser behandelingen er nodig zijn. Shine SkinCare legt u duidelijk uit hoe de behandeling gaat verlopen, eventuele vragen kunt u aan ons stellen.

WAAROM DEZE LASERBEHANDELING ZO EFFECTIEF IS:
De medicijnen van uw huisarts om bestrijding van kalk/schimmelnagels (onychomycosis) tegen te gaan, werken in de meeste gevallen nauwelijks. Deze medicijnen hebben veel nevenwerkingen zoals vermoeidheid, zure oprispingen, smaakverlies, lichte buikkrampen, hartkloppingen, leverproblemen, misselijkheid ect. De bekende stiften, oliën, zalfjes en grootmoeders recepten werken vaak helemaal niet of nauwelijks omdat deze infectie zich onder de nagel bevind en niet goed kan doordringen in de nagel. Integendeel tot de Nail260 ClearChoice Kalknagel Laser-behandeling waarbij Shine SkinCare met de nieuwste laser, diep tot onder het besmette gebied kan doordringen en met de laserstraal de schimmel kan deactiveren.
De Nail260 ClearChoice Laser-behandeling bij Shine SkinCare is uitermate veilig.
De apparatuur is technisch CE-gekeurd. De strenge Amerikaanse *FDA (Food & Drug Administration) voerde de klinische keuring uit.

DE KALKNAGEL BLIJFT VOORGOED WEG:
De kalknagel (onychomycosis) zal voorgoed verdwijnen, echter zult u wel zelf een aantal voorzorgsmaatregelen moeten treffen om her-infectie te voorkomen. Mocht u alsnog opnieuw besmet raken, raden we u aan direct een behandeling te laten verrichten. Na de 3de tot 5de behandeling zullen we elke 2 maanden een na-controle uitvoeren. 
Zie onze adviezen om her-infectie te voorkomen en de na-behandeling.

ADVIEZEN OM HER-INFECTIE TE VOORKOMEN:

WAT KUNT U VERWACHTEN TIJDENS EN NA DE BEHANDELING
Tijdens- en na de Nail26 ClearChoice Kalknagel Laser-behandeling gaat uw nagel warm aanvoelen, dit is een normaal verschijnsel en een teken dat de behandeling aanslaat. De weken c.q. maanden na de behandeling zal uw kalknagel uit gaan groeien tot een weer gezonde nagel. De groei van een volledig nieuwe nagel duurt gemiddeld 7 tot 9 maanden. Na 8 tot 10 weken ziet men vaak al de eerste gezonde verschijnselen.

TIJDSDUUR VAN DE BEHANDELING
Afhankelijk van de ernst van de schimmel en het aantal besmette nagels zullen wij gemiddeld een half uur nodig hebben om alle tien uw tenen te behandelen, een teennagel is gemiddeld binnen 5 minuten behandeld. Wij adviseren de voet waar de kalknagel(s) zich bevind(en) in zijn geheel te behandelen of tenminste de nagels naast de besmette teennagel. De besmetting kan wel aanwezig zijn zonder dat het voor u zichtbaar is. Shine SkinCare adviseert u om de 4 weken terug te komen voor de volgende behandeling. 

WAT MOET U DOEN TER VOORBEREIDING:
Een kalknagel is vaak dikker dan uw normale nagel. Wanneer u geheel van het probleem af wilt moet u er rekening mee houden dat de nagel van te voren moet worden gevreesd. Dit kunt u het beste laten behandelen door een (medisch) pedicure. Mocht u advies willen over een juiste pedicure, neem dan gerust contact met ons op.
De nagel wordt, door de pedicure dun geslepen/gevreesd, waarna de laserspecialist de nagel gericht kan behandelen. 
Indien de nagel van te voren niet is gevreesd, kan Shine SkinCare de nagel(s) niet behandelen.
Het advies direct na de behandeling luidt: gebruik een spray voor in de schoenen en neem wellicht direct schone sokken mee. Mochten er meer gezinsleden met dezelfde klachten lopen is het verstandig iedereen tegelijk te behandelen. Al met al is het een traject waar u even de tijd voor moet nemen, maar waar het eindresultaat zal lonen.                          

WAT ZIJN DE RESULTATEN VAN HET LASEREN VAN KALKNAGELS? 
In een (klein) onderzoek naar de effecten van laserbehandeling voor schimmel aan de nagels, welke is verschenen in het tijdschrift van de American Podiatric Medical Association, waren de resultaten veelbelovend. Er werden 26 gevallen behandeld (tien milde, zeven matige en negen ernstige gevallen). Na zes maanden was 85 procent van de teennagels verbeterd.

De Kalknagel Nail260 ClearChoice Laser behandeling van Shine SkinCare is bestemd voor de nagels op handen en voeten, geschikt voor man & vrouw van alle leeftijden.

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de Nail260 ClearChoice Kalknagel Laser-behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Nail260 ClearChoice kalknagel Laser-behandeling. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn. Shine SkinCare zal  aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw dossier.

De apparatuur is technisch CE-gekeurd. De strenge Amerikaanse *FDA (Food & Drug Administration) voerde de klinische keuring uit.                                    

WILT U GEHEEL VRIJBLIJVEND INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?
NEEM CONTACT OP MET:             SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL

*FDA-keurmerk is een overheidsinstantie in de Verenigde Staten die streng toezicht op de veiligheid van voedingswaren, medicijnen en medische apparatuur (Food & Drug Administration). Dat gebeurt met onderzoek en regelgevingDe apparatuur is technisch CE-gekeurd.