MICRO-PEEL SPA RF (RadioFrequency)

NIEUW: EXCLUSIEF IN NEDERLAND, MICRO-PEELING 

Stel je een behandeling voor die fijne lijntjes en rimpels kunnen behandelen en het verbeteren van textuur en onregelmatigheden, dat allemaal in één behandeling met de Micro-Peeling Spark RF behandeling! 
Dit is mogelijk bij Shine SkinCare, we zijn uniek in Nedeland met deze behandeling! Een behandeling zónder downtime, de behandeling is klinisch bewezen voor alle huidtypes.

Ouder worden doen we allemaal, dit gaat gepaard met lichte pigmentatie verschillen, grovere porien en huidverslapping. Deze verschijnselen worden door veel mensen als cosmetisch storend ervaren.
Het verouderingsproces is onvermijdelijk maar met de Micro-Peeling Spa RF kan de huidstructuur worden verbeterd. De huid wordt egaler, strakker en zal er weer frisser en jonger ogen.
Huidverjonging kan worden toegepast rond de mond en ogen, maar ook andere delen van het lichaam, zoals: gezicht, borst, armen, benen, handen, hals en buik. Huidverjonging door Micro-Peeling Spa RF is één van de beste, meest revolutionaire en betaalbare huidverjonging behandelingen in de huidige cosmetische markt. 
Deze procedure maakt gebruik van Bipolaire RadioFrequentie (RF) in 3 tot 5 aangepaste behandelingen. Micro-Peeling Spa RF is een effectieve behandeling voor acné littekens, anti-rimpelbehandeling en de algehele verjonging en toning van de huid. Deze verjongende technologie vermindert rimpels, alle soorten van huid onvolkomenheden, textuur, onregelmatigheden, en nog veel meer. Bewezen in klinische studies, MicroPeeling Spa RF biedt een diepte huid verwarming door middel van RF-energie. Uit Klinische studies is gebleken dat 83% van de patiënten een aanzienlijke verbetering van de helderheid van de huid en 90% had een aanzienlijke verbetering van de gladheid huid en rimpels verminderd.

Micro-Peeling Spa RF is een fractionele ablatieve huidvernieuwing behandeling ontworpen om de algehele textuur, toon en uitstraling van de huid te verbeteren, mede ook het herstel van de elasticiteit. Met behulp van fractionele MicroplasmaTM RF-technologie, Micro-Peeling Spa RF behandeling verzacht en balanceert de huid, het vermindert  de fijne lijntjes, oppervlakkige pigmentatie en littekens, het krimpen van de poriën en het elimineren van mee-eters .

Micro-Peeling Spa RF gebruikt RadioFrequente energie om kleine vonken die reizen tussen de RF- elektrode en het oppervlak van de huid te produceren. Deze microplasma vonken creëren  gecontroleerde thermische schade in de bovenste lagen van de huid, waardoor een natuurlijk genezingsproces dat celvernieuwing en de vorming van gezond nieuw collageen in de dermis en epidermis stimuleert .

WAT IS HUIDVERNIEUWING, SKIN RESURFACING?
Huidverjonging door Micro-Peeling Spa RF biedt een betaalbare, effectieve, minimale downtime behandeling voor vermindering van rimpels, ongelijkmatige teint en textuur, acné littekens en andere huid imperfections. Micro-Peeling Spa RF behandeling omvat het gebruik van eigen subtiele helende reactie van het lichaam om voorzichtig, geleidelijk en betrouwbaar het herstel van de huid en de onderliggende weefsels.

Micro-Peeling SPA RF behandeling maakt gebruik van gefractioneerde bipolaire RadioFrequentie om warmte-energie te plaatsen in de bovenste lagen van de dermis waardoor een aanzienlijke toename van collageen en elastine. Gefractioneerde bipolaire RadioFrequentie verwijdert slechts een fractie van de huid waardoor gezonde huid tussen de geablateerde gebieden, die een snellere genezing bevordert.

HOE WERKT SUBLATIEVE VERJONGING I VERGELIJKING MET TRADITIONELE LASER RESUFACING?
Bipolaire radiofrequentietechnologie richt warmte-energie in de lederhuid waar zij significant effect de huid met minimaal ongemak voor de bovenlaag van de huid kunnen veroorzaken. Gefractioneerde bipolaire RadioFrequentie werkt ook onder het oppervlak van de huid, zonder oververhitting van de toplaag. Dit resulteert in een gladder, strakker en betere huid met minimale downtime en irritatie.

HUIDVERBETERING / HUIDVERJONGING

AANTAL  BEHANDELINGEN
Een full face MICRO-PEELING SPA RF behandeling duurt een half uur, het algemene protocol voor deze behandeling is, 3 - 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met een interval van 4 - 6 weken. 

RESULTAAT

IS MICROPEEL SPARK RF ANDERS DAN EEN LASER ANTI-AGING BEHANDELING?
In tegenstelling tot de laser en licht gebaseerde huidvernieuwende behandelingen, maakt Micro-Peeling Spa RF verjonging behandeling gebruik van bipolaire RadioFrequentie ( RF) technologie om effectief rimpels, littekens, acné littekens, onregelmatige teint en textuur te verminderen. Micro-Peeling Spa RF verjonging technologie is veilig voor de meeste huidtypes. RF heeft het vermogen in de diepte en intensiteit van dermale verwarming.

HOE EFFECTIEF IS MICROPEEL SPARK RF VERJONGING BEHANDELING?
Klinische studies bevestigen dat Micro-Peeling Spa RF veilig en effectief is. 
Door de onderzochte patiënten ondervond 83 % een aanzienlijke verbetering van de helderheid van de huid en 90 % had een aanzienlijke verbetering van de gladheid van de huid en rimpels verminderd.

                      

INTAKE GESPREK
Tijdens het eerste intake gesprek komt alles aan de orde wat met de behandeling te maken heeft: welke behandeling voor u het beste is, welk resultaat u mag verwachten, de mogelijke risico's en de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de behandeling en de periode erna.

Tijdens dit eerste intake gesprek bekijken we of u een geschikte kandidaat bent voor de Micro-Peeling Spa RF. Ook vragen we wat uw wensen en verwachtingen zijn.
Shine SkinCare zal aangeven of de behandeling aan die verwachtingen kan voldoen en ook of een combinatie met een andere behandelmethode een optie kan zijn.

U krijgt informatie met betrekking tot de voor- en nazorg. Besluit u tot een behandeling, dan wordt alle informatie genoteerd in een behandelingsovereenkomst die zowel door de Shine SkinCare als door u wordt ondertekend en er worden foto's gemaakt voor uw persoonlijke dossier.

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:               SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL