Obagi peeling

Obagi peeling

                                                                                            
Als uw huid veroudert en onder invloed van het dagelijkse leven (zoals zon, spanning, vervuiling), vertraagt de celdeling van de huid. Dit betekent dat de nieuwe cellen langer nodig hebben om de oppervlakte te bereiken en dat oude cellen langer aan de oppervlakte blijven zitten. U begint de onwelkome tekenen van het verouderen op te merken in de vorm van fijne lijntjes en rimpels, sproeten en ouderdomsvlekjes, ongelijke huidtonen, verlies van elasticiteit en uitdroging van uw huid. Voorkom dit proces zoveel mogelijk door SUN producten van [ comfort zone ] te gebruiken, de Urban protection, beschermt ook tegen schadelijke stoffen van buitenaf, zoals luchtvervuiling, UVA en UVB straling en kou.

Het Obagi Nu-Derm Fx Peelings Systeem, een bij onze arts, Dr. Babak Mahdavian Delavary, erkend Obagi behandelcentrum verkrijgbaar huidverzorgings-systeem, versnelt het delingsproces van de huidcellen. Het systeem dringt diep door in de huid en verbetert schade, ook in de diepere huidlagen. Het versterkt de celfuncties van de huid en helpt zo om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien. Het Obagi Nu-Derm Fx Systeem voert opeenvolgende acties uit, in de Verenigde Staten Therapeutic Cascade™ genoemd:

WANNEER OBAGI PEELING?

OBAGI BLUE PEEL
Wanneer u uw Transformatie naar een gezondere en jonger uitziende huid wilt versnellen en geïnteresseerd bent in  chemische peelings schoonheidsbehandelingen, dan kan Shine SkinCare met de Obagi Blue Peel u daarbij helpen. Obagi Blue Peel wordt uitsluitend uitgevoerd in een erkende Obagi-kliniek of -praktijk. Voor- en na de behandeling dient u het Obagi Nu-Derm Fx System te gebruiken.
 


WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN
NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHINESKINCARE.NL