Spray Tanning 

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnen en zonnebank gebruik. Ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi egaal bruine teint bestaan. Spray Tanning biedt hiervoor dé uitkomst, het hele jaar!

De Spray Tan behandelingen van Shine SkinCare worden uitgevoerd met het merk SunJunkie. Een veilige en snelle manier om in een paar minuten tijd een prachtige egale bruine teint te krijgen. Het is hét grote alternatief ten opzichte van de zon en zonnebank.
Wist u dat een zonnebank vele malen slechter is dan de zon!

Er zijn diverse kleuren beschikbaar voor elk huidtype geschikt. Met deze verschillende kleuren kun je ook nog in percentage verhogen van 8%, 10%, 12%, 14% en 16%, hoe hoger het percentage des te donkerder de teint.

Met een speciaal ontwikkeld spray tanning apparaat wordt de Sunjunkie DHA tanningvloeistof op de huid verneveld. Tijdens het vernevelen is de bruine teint direct zichtbaar. Na de behandeling van slechts 10 minuten heeft u direct een egaal bruine teint. Naarmate u de vloeistof, qua tijdsduur, in laat werken des te bruiner zult u worden. Gemiddeld laat u de spray tan 8 uur inwerken voor een natuurlijke bruine kleur.

LET OP: was uw handen niet, pas op met regen, probeer niet te transpireren, kortom:               Mijdt alle contact met water op de dag van de tanning!

Waarom Spray Tanning:

Er zijn geen nadelige effecten bekend. Al onze lotions zijn op natuurlijke basis en vrij van parabenen. Voor de zekerheid wordt Spray Tanning niet gedaan bij mensen met psoriasis, eczeem, snij- of schaafwonden, tenzij het met barrierecrème kan worden ingesmeerd. Als je last hebt van vitiligo, is het juist de moeite waard om een Spray Tan te proberen. Afhankelijk van de huidverzorging en het huidtype blijft een behandeling ca. 7 tot 10 dagen behouden. Herhaal je de behandeling daarna dan bouwt zich een diepere kleur op. SunJunkie werkt met de betanddelen DHA (Dihydroxyacetone), een natuurlijke suiker. Het is een grondstof welke in vrijwel elk zelfbruinend product wordt toegepast.

BESCHERMT SPRAY TANNING TEGEN UV STRALING?
Nee, de tanning lotion beschermt níet tegen UV straling. U dient zich ten aller tijden in te smeren met een goede SPF factor, [ comfort zone ] Sun Protection SPF 4 t/m 50 verkrijgbaar bij Shine SkinCare, om verbranding te voorkomen en een juiste bescherming is absoluut een must! Denk er aan.

GENIET VAN DE ZON, BESCHERM JE TEGEN DE SCHADELIJKE STRALEN!
Huidkanker krijg je door teveel blootstelling aan de zon. Niet alleen als je verbrandt.
Voorkom huidkanker:

LAAT REGELMATIG JE HUID CHECKEN OP BULTJES EN VLEKJES VOOR JE EIGEN GERUSTSTELLING!  BLIJF ALERT!!!
      
        
Voor elke spray tan behandeling doneert Shine SkinCare aan KWF Kankerbestrijding

VOORBEREIDING VAN DE SPRAY TAN
Scrub de huid voor de behandeling, het liefst 1 á 2 dagen voor een spray tan behandeling met een goede bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten. Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling ( anders is de huid te gevoelig ). De verzorgingslijn van SunJunkie heeft een goede scrub, speciaal afgestemd op de spray tan, verkrijgbaar bij Shine SkinCare.

OP DE DAG VAN DE SPRAY TAN BEHANDELING
Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam schoon met alléén warm water. Gebruik op de dag van de tanning géén bodylotion, vloeibare make-up of dagcrème, mascara mag wel blijven zitten. Draag donkere loszittende kleding, aangezien de vloeistof de eerste 8 á 9 uur nog wat af zou kunnen geven.

NA-BEHANDELING VAN DE SPRAY TAN
De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, wel heeft de vloeistof tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren we, niet douchen tot 8 á 9 uur na de tanning. Vermijd water, ook regen en transpiratie, tot na de eerste douche. Om de kleur goed te behouden adviseren wij tijdens de douche een hydraterende sunjunkie safe tan douchegel te gebruiken. Na het douchen, kunt u het beste een hydraterende safe tan bodylotion gebruiken van SunJunkie. De verzorgingslijn van Sunjunkie is  verkrijgbaar bij Shine SkinCare.

SPRAY TAN OP LOCATIE
Wij bieden u tevens de mogelijkheid aan, een tanning-sessie op locatie, vanaf 4 personen, binnen een straal van 10 km, indien de afstand meer dan 10 km is, berekenen we een kilometer vergoeding.

BODYMIST
Voor thuisgebruik heeft SunJunkie de bodymist, zodat u thuis uw mooi egaal bruine teint optimaal kunt behouden. Eenvoudig in gebruik en uiterst doeltreffend! De Sunless Bodymist is zeer gemakkelijk aan te brengen. De Sunless Bodymist is een spray met bronzer op basis van 8% sterkte.
NIEUW: de bodymist kleurt binnen max. 4 uur. U kunt de bodymist al na 2 uur inwerktijd afspoelen voor een lichte teint, wilt u een donkerdere teint, wacht u maximaal 4 uur voordat u de eerste douche neemt.

Aangezien de zelfbruiners op natuurlijke basis zijn, adviseren wij de producten gekoeld te bewaren.

DE GASTVROUW / HEER ONTVANGT 50 % KORTING OP ZIJN / HAAR SPRAY TAN SESSIE OP LOCATIE!

                                                   

WILT U MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN

NEEM CONTACT OP MET:              SHINE SKINCARE
OF STUUR EEN MAIL NAAR:INFO@SHNESKINCARE.NL